Coaching traject met paarden voor volwassenen

Coaching Traject met paarden

~ Heb jij dringende levensvragen en/of thema’s die een bepalende rol spelen in je leven?
~ Heb je overtuigingen over jezelf die je belemmeren en terughouden?
~ En voel je dat de connectie met jezelf kwijt bent?

Dan is een coaching traject met paarden iets voor jou. Wij bieden aan:

  • professionele begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkelproces
  • veilige setting
  • diverse krachtige en efficiente werkvormen, waaronder (systemische) paardencoaching
  • doorbraak op diverse lagen (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch)
.

Coaching met paarden voor kinderen (4-12 jaar)

Individuele paardencoaching voor kinderen (5-12 jaar) 

Is je zoon/dochter uit balans of zit hij/zij niet lekker in zijn vel? Of herken je een van de volgende zaken:

– ​faalangst​ – ​weinig zelfvertrouwen​ – ​moeite met afwijzing of nare gevoelens​ – ​boosheid​ – verdriet​ – ​frustraties​ – ​stress​ – ​spanning​ – ​woede-uitbarstingen​ – ​niet kunnen slapen​ – miscommunicatie thuis/op school/tussen broers en zusjes ​-

Allerlei (kleine) problemen kunnen het leven van je kind en jullie gezin minder soepel laten verlopen dan je zou willen.

Met behulp van de paarden bied Janna begeleiding aan kinderen om op een speelse en ervaringsgerichte wijze weer in balans te komen, zelfvertrouwen te krijgen en zo problemen op te lossen.

Paarden accepteren je onvoorwaardelijk zoals je bent en dit geeft rust en vertrouwen aan de kinderen. Door het (fysieke) contact met de paarden kunnen kinderen makkelijker ontspannen en staan ze open voor nieuwe leerervaringen. De directe feedback van de paarden geeft inzicht in je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen.

voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking!

Individuele (systemische) paardencoaching

Individuele (systemische) paardencoachingssessie

~ Zit jij niet lekker in je vel, ervaar je veel onrust en stress?
~ Heb je veel negatieve gedachten en emoties?
~ Loop jij telkens tegen dezelfde blokkade/hobbel aan?
~ Voel jij je belast of bezwaard en weet je niet goed waarom?
~ Is er veel onrust in jouw familiesysteem en voel je je daardoor uit balans?

Maak dan nu een afspraak voor een individuele (systemische) paardencoachingssessie. Samen met de paarden begeleiden wij jou naar meer inzicht, ruimte en een doorbraak op knelpunten/blokkades in je leven.

Paarden werken veelal met het innerlijke/familiesysteem (we zeggen ook wel: ze laten systemische energie zien). Dit betekent dat er iets dat in het systeem onbewust is, dan wel onverwerkt is gebleven, naar het licht wil komen. Paarden bieden ons hier toegang tot, om weer tot heelheid tot komen.

Reintegratie trajecten Caprilli Coaching & Training

Reintegratie trajecten UWV

Voor het UWV verleent Jubine Nijmeijer, namens Caprilli Coaching & Training, reïntegratie dienstverlening voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die een uitkering ontvangen via de WIA, WAO, Wajong en Ziektewet.

Paardencoaching is een unieke manier van begeleiden binnen een re-integratie traject. Het voordeel van het inzetten van paarden voor mensen, is dat mensen het ten eerste leuk en fijn vinden, ten tweede niet perse (veel) hoeven te praten en ten derde dat het altijd positief confronterend, snel en duurzaam werkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Teamcoaching met paarden

Teamcoaching met paarden 

Paarden brengen heel duidelijk de verhoudingen binnen het team in beeld. Als er een verstoring binnen het team is, zullen zij hierop reageren. Zo kun je heel direct en vooral ervaringsgericht inzicht krijgen in het team als geheel, maar ook op individueel niveau. Teamcoaching met paarden is daarom zeer efficiënt en werkt blokkade doorbrekend op het vlak van samenwerking, communicatie en verbinding.

Een dag(deel) in de buitenlucht in beweging en in contact met de paarden op onze prachtig gelegen privé locatie vlakbij de Randstad is een unieke ervaring en brengt verhelderende, diepgaande inzichten voor het team als geheel en de leden van het team individueel.

Het is mogelijk de teamtraining uit te breiden met een lunch, borrel en/of avondmaaltijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Retraitedagen

Retraitedagen: Helende reis met paarden

~ Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf?
~ Wil jij de helende kracht van paarden ervaren?
~ En in contact komen met je ware zelf?

Geef je dan op voor een van onze eendaagse retraitedagen. Zie onze agenda voor de actuele data.

Programma
We starten de dag met een meditatie/mindfulness oefening, en maken dan gezamenlijk kennis met de paarden. We volgen de kudde en haar bewegingen. Iedere deelnemer ontvangt een één-op-één coaching met de paarden. Deze sessies zijn ervaringsgericht en brengen in combinatie met de meditatie/ontspanning en het samenzijn met elkaar en de paarden, heling op een dieper niveau.