Coaching traject met paarden

Coaching Traject met paarden

~ Heb jij dringende levensvragen en/of thema’s die een bepalende rol spelen in je leven?
~ Heb je overtuigingen over jezelf die je belemmeren en terughouden?
~ En voel je dat de connectie met jezelf kwijt bent?

Dan is een coaching traject met paarden iets voor jou. Wij bieden aan:

  • professionele begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkelproces
  • veilige setting
  • diverse krachtige en efficiente werkvormen, waaronder (systemische) paardencoaching
  • doorbraak op diverse lagen (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch)
.

Individuele (systemische) paardencoaching

Individuele (systemische) paardencoachingssessie

~ Zit jij niet lekker in je vel, ervaar je veel onrust en stress?
~ Heb je veel negatieve gedachten en emoties?
~ Loop jij telkens tegen dezelfde blokkade/hobbel aan?
~ Voel jij je belast of bezwaard en weet je niet goed waarom?
~ Is er veel onrust in jouw familiesysteem en voel je je daardoor uit balans?

Maak dan nu een afspraak voor een individuele (systemische) paardencoachingssessie. Samen met de paarden begeleiden wij jou naar meer inzicht, ruimte en een doorbraak op knelpunten/blokkades in je leven.

Paarden werken veelal met het innerlijke/familiesysteem (we zeggen ook wel: ze laten systemische energie zien). Dit betekent dat er iets dat in het systeem onbewust is, dan wel onverwerkt is gebleven, naar het licht wil komen. Paarden bieden ons hier toegang tot, om weer tot heelheid tot komen.

Reintegratie trajecten Caprilli Coaching & Training

Reintegratie trajecten UWV

Voor het UWV verleent Jubine Nijmeijer, namens Caprilli Coaching & Training, reïntegratie dienstverlening voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die een uitkering ontvangen via de WIA, WAO, Wajong en Ziektewet.

Paardencoaching is een unieke manier van begeleiden binnen een re-integratie traject. Het voordeel van het inzetten van paarden voor mensen, is dat mensen het ten eerste leuk en fijn vinden, ten tweede niet perse (veel) hoeven te praten en ten derde dat het altijd positief confronterend, snel en duurzaam werkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Teamcoaching met paarden

Teamcoaching met paarden 

Paarden brengen heel duidelijk de verhoudingen binnen het team in beeld. Als er een verstoring binnen het team is, zullen zij hierop reageren. Zo kun je heel direct en vooral ervaringsgericht inzicht krijgen in het team als geheel, maar ook op individueel niveau. Teamcoaching met paarden is daarom zeer efficient en werkt blokkade doorbrekend op het vlak van samenwerking, communicatie en verbinding.

Wij begeleiden regelmatig teams op onze besloten prachtig gelegen locatie vlakbij de Randstad. Het is mogelijk de training uit te breiden met een lunch, borrel en/of avondmaaltijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Retraitedagen

Retraitedagen: Helende reis met paarden

~ Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf?
~ Wil jij de helende kracht van paarden ervaren?
~ En in contact komen met je ware zelf?

Geef je dan op voor een van onze eendaagse retraitedagen. Zie onze agenda voor de actuele data.

Programma
We starten de dag met een meditatie/mindfulness oefening, en maken dan gezamenlijk kennis met de paarden. We volgen de kudde en haar bewegingen. Iedere deelnemer ontvangt een één-op-één coaching met de paarden. Deze sessies zijn ervaringsgericht en brengen in combinatie met de meditatie/ontspanning en het samenzijn met elkaar en de paarden, heling op een dieper niveau.

Power for kids programma

Pony Power voor Kids 

Pony Power voor Kids (6-11 jaar) is een unieke sociaal-emotionele vaardigheidstraining (6 lessen van 2 uur) met paarden, waarbij kinderen zichzelf binnen een korte tijd kunnen ontwikkelen op sociaal emotioneel vlak en in hun kracht komen te staan. Kinderen leren spelenderwijs en op natuurlijke wijze van elkaar en van de paarden. Ze hebben hier de rest van hun leven profijt van: jong geleerd is oud gedaan!

Waarom paarden?
Paarden verbinden en brengen je in contact met jezelf en de ander. Vanuit hun natuurlijke instinct en als kuddedier willen ze graag samen zijn en samen werken! Ze zijn duidelijk in hun communicatie, maar ook sensitief voor de behoeftes van de ander. Dit zijn waarden die we de kinderen ook willen meegeven.

Houd onze agenda in de gaten voor de actuele data.

Traject mens en paard

Coachings- en Trainingstraject voor jou en je paard

~ Loop jij tegen een probleem aan met je paard, op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch vlak?
~ Wil jij de communicatie tussen jou en jouw paard verbeteren?
~ Wil jij je werken aan jouw leiderschapskwaliteiten op een positieve manier, aan een betere connectie en een fijne samenwerking met je paard?

Dan is een Coachings- en Trainingstraject iets voor jou en je paard. Wij bieden aan:

  • professionele begeleiding van jou en je paard
  • diverse werkvormen, waarbij je je vaardigheden en kennis in het Academische/rechtrichtende grondwerk, handwerk, longeren en/of rijden naar een hoger niveau brengt, alsmede (paarden)coaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling als mens.
  • doorbraak op diverse lagen (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch) van jouzelf en je paard
.

Bootcamp en training

Meerdaagse trainingen
Wij organiseren regelmatig bootcamps op het snijvlak van de Academische Rijkunst. De bootcamps zijn meerdaagse, professionele, geheel verzorgde en inspirerende trainingen op de locatie van Horse Medicine.

Deze trainingen zijn een boost voor je relatie met je paard.

Privé-instructie/begeleiding
.

In-house training
Geef je paard een goede start en/of doorbreek hardnekkige problemen op het fysieke, emotionele, mentale of energetische vlak en breng je paard naar Horse Medicine voor een in house training. Wij bespreken graag de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek op onze locatie.