Element: WATER

Tijdens het zomer event aankomende 2 juli maken we samen met de paarden een inspirerende ervaringsreis door de 4 elementen: AARDE, LUCHT, WATER & VUUR

Vandaag alvast een stukje inspiratie en een tip van de sluier over het element WATER

WATER

Mysterieus, stromend, oneindig. In damp, vloeibaar of vast, bron van al het leven op aarde en essentieel onderdeel van ons lichaam. Water reageert op energie, gedachten, emoties en gevoelens.

Het water in ons lichaam slaat trauma’s, onverwerkte emoties,  gebeurtenissen en ervaringen op en deze (kunnen) zorgen voor blokkade’s. De energie, het water, kan dan letterlijk niet meer vrij stromen, we worstelen met het loslaten en werkelijk doorvoelen van emoties en voelen ons soms beperkt, niet vrij, zelfs gevangen.

Het element WATER staat voor de ziel van de mens, de emotie, het onderbewuste. Tijdens het summer event helpen de paarden ons onze ziel -het water- te zuiveren en de energie weer te laten stromen. Paarden zijn meesters in het zijn, het contact maken met het onderbewuste en het voelen van emoties. Ze helpen ons blokkades op te sporen, emoties te doorleven, los te laten en geven ons het gevoel van ZIJN en onze vrijheid terug.

Ben jij erbij?

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar boek je ticket hier en verzeker jezelf van een plaats voor dit bijzondere evenement!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + twintig =