Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gratis Informatiemiddag Pony Power voor Kids

woensdag, 6 maart 2019 @ 14:00 - 16:00

- Gratis

Dit voorjaar starten starten we op meerdere momenten met een nieuwe groep de Pony Power voor Kids training. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om op woensdag 6 maart naar de (gratis) informatiemiddag te komen!

De eerste startmogelijkheid voor deze training is twee weken later op woensdag 20 maart om 14.00 (op woensdag 8 mei en woensdag 12 juni zijn de volgende start data).

Pony Power Voor kids
Pony Power voor Kids is een unieke sociaal-emotionele vaardigheidstraining mét paarden voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Tijdens deze training werken we met thema’s als: grenzen aangeven, samenwerken en communicatie, zelfvertrouwen en faalangst, en omgaan met emoties.

De kinderen leren spelenderwijs en op natuurlijke wijze van elkaar en van de paarden. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en komen in hun kracht te staan. Hier hebben ze de rest van hun leven profijt van: jong geleerd is oud gedaan!

De training bestaat uit 5 lessen van 2 uur en een terugkommiddag. De training is ervarings- en praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht onder deskundige begeleiding van gediplomeerde en ervaren coaches.

Speciaal aanbod
Bij inschrijving vóór of uiterlijk op 6 maart  ontvang je 25 euro korting op het inschrijfgeld, vraag ons naar de kortingscode en mogelijkheden! (Je betaalt 275 EUR i.p.v. 300 EUR.)

Informatiemiddag
Tijdens de informatiemiddag kun je direct ervaren wat coachen met behulp van paarden inhoud en kom je meer te weten over deze unieke training en het doel en de inhoud van de lessen. Je kind maakt kennis met ons, onze pony’s en paarden en gaat in een oefening zelf ervaren hoe het werkt.

Uiteraard nemen wij ook de tijd om je vragen en die van je kind te beantwoorden.

We hopen je te mogen ontmoeten op 6 maart!

Tijden
De informatiemiddag is van 14.00 tot 16.00/16.30

Aanmelden
Deze informatiemiddag is gratis, je kan je aanmelden door een plekje te reserveren onderaan deze pagina. Laat ons bij de opmerkingen weten met hoeveel personen je komt/welke leeftijden de kinderen hebben.

of 06 – 16 34 84 55

 

Tickets

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vier =

Locatie

Horse Medicine
Doctor van Noortstraat 189
Stompwijk, Zuid-Holland 2266 GV
+ Google Maps
Telefoon:
+31 6 16 34 84 55
Website:
www.horsemedicine.nl