Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiemiddag Pony Power voor Kids (gratis)

woensdag, 5 september 2018 @ 14:30 - 16:30

- Gratis

Dit najaar starten starten twee groepen met de Pony Power voor Kids training mét paarden. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om op woensdag 5 september naar de (gratis) informatiemiddag te komen!

De training zelf begint twee weken later op woensdag 19 september. De eerste groep start om 13.45 de tweede om 16.00. De groepen delen wij in op basis van leeftijd.

Pony Power Voor kids
Pony Power voor Kids is een unieke sociaal-emotionele vaardigheidstraining mét paarden voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 en 9 t/m 11 jaar. Tijdens deze training werken we met thema’s als: grenzen aangeven, samenwerken en communicatie, zelfvertrouwen en faalangst, en omgaan met emoties.

De kinderen leren spelenderwijs en op natuurlijke wijze van elkaar en van de paarden. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en komen in hun kracht te staan. Hier hebben ze de rest van hun leven profijt van: jong geleerd is oud gedaan!

De training bestaat uit 5 lessen van 2 uur en een terugkommiddag. De training is ervarings- en praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht onder deskundige begeleiding van gediplomeerde en ervaren coaches.

Speciaal aanbod
Bij inschrijving vóór of uiterlijk op 5 september ontvang je 25 euro korting op het inschrijfgeld, vraag ons naar de kortingscode.

Informatiemiddag
Tijdens de informatiemiddag kun je direct ervaren wat coachen met behulp van paarden inhoud en kom je meer te weten over deze unieke training en het doel en de inhoud van de lessen. Je kind maakt kennis met onze pony’s en paarden en gaat in een oefening zelf ervaren hoe het werkt.

Uiteraard nemen wij ook de tijd om je vragen en die van je kind te beantwoorden.

We hopen je te mogen ontmoeten op 5 september!
Warme groeten, Jubine & Janna

Aanmelden
Deze informatiemiddag is gratis, je kan je aanmelden door een plekje te reserveren onderaan deze pagina.

of 06 – 16 34 84 55

Tijden
De informatiemiddag is van 14.30 tot 16.30

Tickets

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 2 =

Organisator

Janna de Vries en Jubine Nijmeijer

Locatie

Horse Medicine
Nieuwkoopseweg 48 A
Pijnacker, Zuid-Holland 2641 PB
+ Google Maps
Telefoon:
+31 6 16 34 84 55
Website:
www.horsemedicine.nl