Horse Medicine one day summer event Juli 2nd, 2016

Vorig jaar organiseerden wij bij Horse Medicine een uniek twee-daags coaching event: Changing Horses. Ook dit jaar hebben wij een bijzonder evenement op het programma staan voor zaterdag 2 juli aanstaande:

Inspirerende ervaringsreis met paarden door de 4 elementen: AARDE, LUCHT, WATER & VUUR

Dit jaar gaan we samen met jou en onze kudde paarden op reis door de 4 elementen. De workshops, coachings en activiteiten zijn zo opgebouwd dat we gedurende de dag steeds meer inzichten en ervaringen krijgen. Vastzittende emoties komen los, energie kan weer stromen, patronen worden doorbroken.

Na een heerlijke veggie BBQ brengen we ’s avonds bij de vuurceremonie al onze ervaringen samen en zetten we onze nieuwe intenties kracht bij.

Ben jij erbij? Lees hier meer en reserveer gelijk je ticket!

Ervaringen van deelnemers van vorig jaar:

“Het Changing Horse event was echt een geweldige ervaring! Super bedankt voor de organisatie en voor deze pracht dagen! Veel inzichten gekregen dank zij jullie allen en dankzij de beste adviseurs die er zijn: De Paarden!”

“De locatie van Horse Medicine is uniek, midden in de Randstad met weidse uitzichten over prachtige weilanden. Zodra ik door de poort het terrein op kwam, voelde ik direct het contact met de natuur. De paarden en het mooie uitzicht geven gelijk een gevoel van kalmte.”

“De bijzondere ervaring van het Changing Horse event zal me altijd bij blijven! Zo indrukwekkend de ervaring met de paarden!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =