Wij zijn met onze paarden verhuisd naar onze prachtige nieuwe locatie in Pijnacker! Onze website krijgt binnenkort een volledige update met foto’s en video van de nieuwe locatie

Nabij Den Haag, Zoetermeer, Delft en Rotterdam, tussen de weilanden en gelegen aan een prachtig natuurgebied vind je onze privé gelegen sfeervolle coach­ en trainingslocatie voor mens en paard.

"​Zodra ik door de poort het terrein op kwam, voelde ik direct het contact met de natuur."
José Zoet (Changing Horses Event, juli 2015)

"E​verything was memorable and unique. We are grateful. A truly soothing, healing weekend. Nature is de best medicine."
Despina & Chris (Airbnb, October 2015)

"D​e sfeer in de binnenruimte is prettig en rustgevend: echt een plek om tot jezelf te komen."
(Deelnemer workshop Essentieel Contact met Paarden, november 2015)

"“M​idden in de Randstad, en toch buiten."

Stalling

Horses_light

Uitloopstallen, onbeperkt ruwvoer en sociaal contact

Voor onze gastpaarden hebben wij hebben uitloopstallen met (eventueel verharde) paddock beschikbaar. Of een stal met overdag paddockgang. Je paard staat in het zicht van onze kudde paarden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden op het gebied van training en coaching.

Is het trailerladen of het vervoer een probleem? Wij kunnen begeleiden in het trailerladen/trainen en werken samen met een betrouwbare paardentaxi die voor een comfortabele, rustige en veilige reis kan zorgen voor jou en je paard. Lees meer over onze samenwerkingspartner op www.paardentaxi-randstad.nl.

STALLING VOOR TRAINING

Doorlopend hebben we bij Horse Medicine 1 à 2 plaatsen voor trainingspaarden. Wil je je jonge paard een goede start geven? Heb je een paard met gedragsproblemen of een blessure? Of wil je je paard door laten trainen tijdens je vakantie? Dan kun je bij Horse Medicine terecht.

Wil je een intensief traject doorlopen (bijvoorbeeld zelf onder begeleiding beleren), of samen met je paard aan de slag om je training een boost te geven, dan kan dat ook. Horse Medicine biedt diverse trainingen aan.

STALLING VOOR RETRAITE/VAKANTIE

Voel jij dat je paard aan vakantie toe is of een rustperiode nodig heeft? Wij bieden hier de juiste setting en ruimte voor. Soms is een rustperiode belangrijk voor het paard om tot zichzelf te kunnen komen, bijvoorbeeld na ziekte of een ingrijpende gebeurtenis.

Ook bieden wij de mogelijkheid om samen met je paard in retraite te komen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de gelegenheid om onder professionele begeleiding samen hardnekkige problemen te doorbreken.

CHALET

Shelter_light

Ons sfeervolle chalet heeft slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Wil je ervaren hoe het is om bij de paarden te verblijven? Via Airbnb www.airbnb.nl is het chalet te huur voor een weekend of een paar dagen weg. Ook voor een langere vakantie of een retraite is ons chalet een echte aanrader!

Wil je tijdens je verblijf/retraite werken aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van onze paarden? Of wil je meer leren over hoe paarden communiceren en ervaren hoe het is om met ze samen te werken op basis van lichaamstaal? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

WORKSHOPRUIMTE

Shelter_light

Onze sfeervolle vergader­ en workshopruimte van +/­ 30 m2 heeft een prachtig uitzicht op de polders van Stompwijk en Zoeterwoude en het leefgebied van onze paarden. De ruimte is te huur voor workshops, cursussen, vergaderingen, bedrijfsuitjes, teamtrainingen, heisessies, lezingen e.d. en is geschikt voor groepen tot ongeveer 15 personen.

Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden neem contact met ons op.

Meer weten over onze mogelijkheden? Tussen de paarden vergaderen, een teamtraining organiseren of onze workshopruimte huren?

Neem direct contact met ons op!

In de omgeving is van alles te beleven. Geniet van het prachtige polderlandschap (Recreatiegebied de Vlietlanden), de oude boerendorpjes (waaronder de Molendriegang in Leidschendam) of bezoek de grote steden Den Haag of Amsterdam op 15, respectievelijk 30 minuten afstand.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen