Nieuws

Paardencoaching voor kinderen bij echtscheiding

/
In Nederland gaat een op de drie stellen uit elkaar. Veel mensen,…

Onverwachte uitkomsten na de Nieuwjaarsretraite

/
"Mijn verwachting was dat Siem en ik elkaar zouden aanvoelen en dat er direct een nauw contact zou zijn..... Ik zou bijna zeggen niets was minder waar. Siem gaf hele andere reacties dan ik verwacht had."

Gezocht: paardje voor onze kudde en collega/coach voor ons team!

/
Elza, de lieve, eigenwijze, bonte shetlander van Winnie gaat verhuizen naar een ander plekje. Per juni komt er dus een plekje vrij in onze kudde van vijf van Horse Medicine. Wij zijn op zoek naar een lief paardje en dito baasje om onze kudde te versterken. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar iemand om ons team te versterken: lees hieronder meer!

Blog

Levenslessen van Roos: Durf anders te zijn!

/
Want jij bent mij en ik ben jou. Ook al doe je het op jouw manier. "Roosje…

Goofy: Levenslessen van een medicijnman

/
"Ik zie dat hij er niet helemaal bijhoort, alsof hij zich terugtrekt, alsof hij er niet helemaal bij is" zegt een cliënt tegen me... Goof, wil ik daar wel heen...? Naar dat wat Janna en ik van hem te leren hebben. Over datgene dat zo moeilijk iedere keer weer is. Lessen over loslaten, over overgave en vertrouwen in dat oneindige dat ons allemaal omvat. Goof zucht en kauwt....

Siem

/
Siem, wat is het een voorrecht om in jouw gezelschap te mogen zijn. Voordat je kwam, hoorde ik al wat verhalen over je. Hoe je een zware training hebt gehad in Spanje, altijd op stal, geen contact met soortgenoten. Op volwassen leeftijd nog als hengst naar Nederland. En toen kwam je bij Janna. Ik ken de details niet, maar is dat belangrijk?