Het beleid van Horse Medicine is erop gericht u zo efficiënt, veilig en snel als mogelijk te helpen bij het verkrijgen van toegangsbewijzen voor het evenement van uw keuze. Mocht u vragen hebben over hetgeen hieronder staat vermeld, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Leest u ook de algemene voorwaarden die op deze site staan vermeld.

Betaalmogelijkheden
Horse Medicine accepteert diverse betaalmethodes

Prijzen en Beschikbaarheid
Horse Medicine verkoopt tickets namens organisatoren van evenementen. Dit houdt in dat niet Horse Medicine maar de organisator de ticketprijs bepaalt. Ook bepaalt de organisator welke plaatsen mogen worden verkocht.. Alle distributiekanalen werken met hetzelfde reserveringssysteem, waardoor populaire evenementen snel uitverkocht kunnen raken. In uitzonderlijke gevallen komen er op een later moment nog extra tickets beschikbaar, maar hierop heeft Horse Medicine geen invloed.

Uitleg servicekosten
Tijdens de bestelling worden servicekosten per ticket en in sommige gevallen transactiekosten per order en bezorgkosten per order toegevoegd. De hoogte van de servicekosten wordt bepaald in overleg met de promotor en aan de hand van diverse kosten die hiermee gedekt moeten worden. Hierbij wordt tevens rekening gehouden met de verhouding tot de kaartprijs. De hoogte van de servicekosten kan derhalve per evenementhouder verschillen.

De servicekosten dekken o.a. de systeemkosten, datacommunicatiekosten, kosten van het beveiligd halffabrikaat (indien van toepassing), verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten (indien niet apart berekend in de transactiekosten) en toegangscontrolekosten.
Transactiekosten voor iDEAL en creditcard betalingen worden niet direct door de bank in rekening gebracht bij de consument, maar bij de ondernemer (in dit geval Horse Medicine). Deze kosten kunnen door de ondernemer worden doorbelast aan de consument, waarbij Horse Medicine in samenspraak met de organisator ervoor kan kiezen deze kosten apart te laten zien of deze kosten op te nemen in de servicekosten. Ook de bezorgkosten kunnen apart worden getoond of opgenomen zijn in de servicekosten.

Het totaalbedrag van uw reservering is derhalve opgebouwd uit vier componenten:
– Kaartprijs (per ticket)
– Servicekosten (per ticket)
– Transactiekosten (per transactie, uitsluitend indien deze kosten niet zijn opgenomen in de servicekosten)
– Bezorgkosten (per transactie, uitsluitend indien deze kosten niet zijn opgenomen in de servicekosten)

De servicekosten, transactiekosten en bezorgkosten maken deel uit van de totale order en bepalen mede het totaalbedrag.

Geannuleerde of verschoven evenementen
Een organisator heeft het recht om een evenement te verplaatsen of te annuleren. Voor de betreffende voorwaarden verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van de organisator van het evenement. In geval van verschoven evenementen blijven de tickets doorgaans geldig voor het vervangende evenement. Indien u (in het geval van een verschoven evenement) niet in de gelegenheid bent om op de vervangende datum het evenement bij te wonen, of indien het evenement wordt afgelast, dan zal Horse Medicine conform het beleid van de betreffende organisator trachten ervoor te zorgen dat u uw toegangsgeld zo spoedig mogelijk van de organisator terug ontvangt. Service- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
Als een evenement wordt geannuleerd of verschoven, zal Horse Medicine haar best doen u daarvan zo spoedig mogelijk per e-mail in kennis te stellen. Wij kunnen echter niet garanderen dat u voor aanvang van het evenement op de hoogte wordt gesteld en stellen ons niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten. Gebruik bij het maken van uw reservering altijd een juist e-mailadres.

Beveiligingsmaatregelen
Onze betalingen worden geregeld door SISOW en worden beveiligd door middel van SSL (Secure Socket Layer) technologie. Uw betalingsgegevens worden versleuteld en zijn daarmee beveiligd tegen misbruik. Voor uw online betaling maken wij gebruik van betaalmethoden die door de banken zijn goedgekeurd.

Hoe u uw klantgegevens kunt aanpassen
U kunt u op deze website registreren door een account aan te maken. Met dit account kunt u online bestellingen plaatsen die na betaling naar het opgegeven emailadres worden verzonden. Door in te loggen op uw account kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen, online bestellingen bekijken.

Aantal tickets per klant
Het aantal tickets dat maximaal per klant mag worden verkocht, is afhankelijk van het evenement. Het maximum aantal wordt vermeld op de bestelpagina en wordt bij iedere transactie gecontroleerd. Dit beleid is erop gericht misbruik te voorkomen.